top of page

OVER MIJ

OVER MIJ

Mijn naam is Rolanda Huizinga, en met meer dan 15 jaar ervaring als kapster koester ik een diepe passie voor eerlijke en natuurlijke producten, wat heeft geleid tot mijn specialisatie in haarkleuring met een subtiel en natuurlijk resultaat. Daarnaast heb ik mij toegelegd op het verzorgen van haar en make-up voor bruiden en bijzondere gelegenheden, waarbij elk detail met zorg en aandacht wordt behandeld.

Het rustige Westerbroek, waar mijn atelier zich bevindt, biedt een idyllische achtergrond voor een unieke haarervaring. Bij Hair Suite staat niet alleen vakmanschap centraal, maar ook de aandacht voor jou als individu. Hier gaat het niet alleen om het creëren van prachtige looks, maar ook om het ervaren van een moment van ontspanning en welzijn.

 

Stap binnen in de serene omgeving van Hair Suite, waar aandacht voor detail en persoonlijke zorg samenkomen voor een onvergetelijke belevenis. Je bent van harte uitgenodigd om de rust en schoonheid van Westerbroek te ervaren, terwijl ik mijn expertise en toewijding aan jouw unieke stijl en schoonheid wijdt. Voel je welkom in Hair Suite, waar natuur en vakmanschap elkaar ontmoeten.

6W0A8421.jpg
bottom of page