top of page

WEDDING ARRANGEMENTS

Op zoek naar het perfecte bruidskapsel? Bij mij ben je aan het juiste adres! Of je nu een klassiek of modern kapsel wilt, ik kan het voor je realiseren. Samen bespreken we welk kapsel het beste past bij jouw gezichtsvorm en welke opties er zijn voor jouw haartype. Ook voor jouw make-up stemmen we alles af op jouw wensen.

Neem op tijd contact op om een afspraak te maken. Zo kunnen we jouw trouwdag perfect plannen.

Wil je graag een proefkapsel en proefmake-up voor jouw trouwdag?
Dat is zeker aan te raden! Ik plan deze sessie idealiter 8 weken van tevoren in. Voor het proefkapsel en de proefmake-up staan we ongeveer 2 tot 3 uur in de salon. Op jouw trouwdag nemen we ongeveer 2 tot 2.5 uur de tijd voor het creëren van jouw perfecte look.

 

Wil je alleen bruidsmake-up of een bruidskapsel? Dan duurt de proefsessie ongeveer 1 tot 1.5 uur en nemen we op jouw trouwdag ongeveer 1.5 uur de tijd. Voor de haarstyling of visagie van bruidsgasten rekenen we maximaal 0.5 uur per persoon.

Belangrijk: was je haar niet op de ochtend van jouw trouwdag, maar op de avond ervoor. En gebruik geen crèmespoeling! Zo kan ik het haar perfect stylen voor jouw grote dag.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bruidskapsel en make-up? Neem dan contact met mij op en we bespreken alle opties samen!

PRIJSLIJST

ARRANGEMENTEN

Bruidsarrangement
€400,00
Bruidskapsel incl. try out
€260,00
Bruidsmake-up incl. try out
€260,00
Bruidskapsel
€200,00
Bruidsmake-up
€200,00
Haar & Make-up bruidsgasten *
€91,50
Haar bruidsgasten *
€51,50
Make-up bruidsgasten *
€40,00
Haar bruidsmeisje (t/m 12 jaar) *
€28,50

EXTRA: FULL BRIDAL EXPERIENCE

Ervaar de ultieme bruidsbeleving met mijn Full Bridal Experience. Gedurende 3,5 uur neem ik je mee op een verwenreis. Laat je stralen op jouw grote dag met deze complete en luxueuze bruidservaring.

Houd er rekening mee dat de Full Bridal Experience twee weken voor de trouwdatum zal plaatsvinden.

WHAT YOU GET

GEZICHTSBEHANDELING (60min)

Mijn gezichtsbehandelingen zijn zorgvuldig afgestemd om jouw huid een stralende teint te schenken, met aandacht voor natuurlijke en biologische ingrediënten die verwerkt zijn in de producten van Lykkegaard.

De volgende behandelingen zijn inbegrepen:

 • Kleuren wenkbrauwen of wimpers

 • Epileren

 • Stomen & Scrubben

 • Onzuiverheden verwijderen

 • Gezichtsmasker

 • Gezichts- en nekmassage

 • Dagcrème

 • Goodiebag

HAAR (90/120min)

Nadat je een ontspannen gezichtsbehandeling hebt gehad wordt je door mij in de watten gelegd met een haarbehandelingen. Deze zijn afgestemd om je haar weer tot leven te brengen. Ik gebruik alleen hoogwaardig en natuurlijke producten van Natulique om je haar te hydrateren, te herstellen en de perfecte kleurtoon in je haar te krijgen.

De volgende behandelingen zijn inbegrepen:

 • Haar knippen

 • Highlights of Balayage

 • Haar stylen

Full Bridal Experience
€275,00

* Tussen 10 km en 25 km vanaf mijn huisadres zijn er voorrijkosten van € 0,60 cent p/km. Voor langere afstanden afstanden geldt er een uurtarief van € 37,50.-​

* Prijzen gelden alleen als ik de bruid ook verzorg. Op de pagina Visagie vindt u de prijzen voor gelegenheidsmake-up.

" OP JE TROUWDAG IS JE HAAR EN MAKE-UP NIET ALLEEN EEN STIJLKEUZE, MAAR EEN REFLECTIE VAN WIE JE BENT EN DE LIEFDE DIE JE DEELT. HET IS DE FINISHING TOUCH DIE JOUW NATUURLIJKE SCHOONHEID ACCENTUEERT EN JE DOET STRALEN ALS NOOIT TEVOREN." 

bottom of page